Принти з ефектом anti-age: які забарвлення роблять нас молодшими

Принти з ефектом anti-age Дизайнери пропонують нам безліч варіацій принтів, часто не самих успішних або які не дуже вдало підходять особисто саме вам. Розбираємось, які принти допоможуть виглядати молодшими, а які, навпаки, вас старітимуть і, безумовно, які зараз «в тренді» на розборі асортименту інтернет-магазину футболок з принтами «Принт Приниматель».

Принт відіграє ключову роль саме в портретній зоні, тому варто уважніше поставитися до вибору патернів на футболках, топах та сукнях.
Порада: якщо сумніваєтеся у виборі принта або хочете спробувати щось нове, краще підібрати взуття, сумку чи інші аксесуари, які будуть далеко від обличчя та пом’якшать ефект від цього малюнка.

Квітковий принт
Саме влітку квітковий принт можна побачити найчастіше на сукнях, топах та сарафанах. Уникайте великих квітів у портретній зоні, особливо якщо такі квіти ще й заміксовані з різними пташками, метеликами та пір’ям, це з великою ймовірністю буде провальним чином.

Горошок
З принтом горошок також потрібно бути обережним, цей патерн завжди привносить в образ ретро-ефект і якщо ви вже зважилися на нього, то силует і крій виробу точно повинні бути актуальними.
Можна уникнути ретро-образу з сукнею і вибрати більш неочевидний варіант, наприклад, джинси або спідницю в горошок.

Анімалістичний принт
Ми самі нічого проти анімалістичного принта не маємо, тим більше він повертається в моду з сезону в сезон, а отже, в цьому є щось. Щоправда, часто в магазинах можна побачити невдале виконання цього малюнка, тому є ризик зіпсувати образ.

Якщо ви дуже хочете додати до свого аутфіту «леопард», «змію» або «зебру», зверніть увагу на взуття, сумки та аксесуари з такими принтами. Це буде одночасно яскравим, але з іншого боку – безпечним акцентом у вашому образі.

Патріотичні принти
Краще уникати хаотичних та не дуже чемних написів по всьому виробу. Але саме патріотичні принти сьогодні на піку моди ,і не лише у дівчат чи молодшого покоління, а практично у всіх прошарків населення. Для прикладу, принт на футболку «котики ЗСУ» підкреслять ваші патріотичні настрої і любов до наших братів менших.
Варіант підійде всім хто вболіває за українських військових і хоче продемонструвати свої патріотичні погляди і вподобання.

Оставьте комментарий