Ворожіння на Різдво, як причарувати та стати самою привабливою

Ворожіння на Різдво, як причарувати та стати самою привабливою Різдво вже завтра. Вважається, що в цей день можна багато чого довідатися. Ворожіння знайшли популярність ще на Русі, їх процес був описаний не одним поколінням письменників і поетів. Вважалося, що ці гадання обов’язково збудуться. Як відомо, що більшість ворожінь у світі приурочені святу Різдва і в деякій мірі, прийнято вважати їх невід’ємною частиною цього світлого свята. Видання ТАР-ТАСС вирішило не залишатися осторонь від традицій і представляє вашій увазі 7 найбільш розповсюджених ворожінь на Різдво.

Ворожіння на Різдво на ім’я судженого
Вважається, що на Різдво дізнатися ім’я судженого набагато простіше. Для того щоб зробити дане дійство, вам потрібно взяти кілька аркушів паперу, написати на кожному різне чоловіче ім’я і покласти в скриньку або мішечок. Після цього перемішати гарненько і витягнути перший-ліпший листочок паперу. Те ім’я, яке буде написано на листку, і буде ім’ям вашого майбутнього чоловіка.

Ворожіння на Різдво на дату заміжжя
Одне з найцікавіших ворожінь. Для нього вам буде потрібно склянку з водою, дві свічки і обручку (можна взяти мамину або бабусі). Беремо склянку з водою, ставимо біля неї дві свічки. Підв’язуємо кільце на волосся або дуже тонку нитку. Опускаєте кільце в стакан, але намагайтеся, щоб воно не торкалось води. Після цього вам залишається слухати — кільце повинне стукати об стінки. Вважаєте кількість стукотів. Скільки разів воно стукнеться об стінку, у стільки років ви вийдете заміж.

Ворожіння на Різдво на народження дитини
Для цього гадання вам буде потрібно золоте кільце і склянку з водою. Вам необхідно покласти кільце в стакан з водою і поставити його на ніч на мороз або морозильну камеру. Дочекатися ранку і побачити результат. Якщо горбки — значить, буде син чи сини, все залежить від їх кількості, а якщо ямки — дочки.

Ворожіння на Різдво за допомогою чашок на майбутнє
Для цього гадання, вам буде потрібні чашки, в кількості що відповідає кількості тих, що ворожать. Покласти в чашки кільце, хліб, цукор, монету, сіль, цибулю і в одну чашку налити просту воду. Після цього кожному учаснику надається можливість вибрати чашку. Кільце — готуйтеся до весілля; монета означає багатство; хліб — це достаток; цукор подарує вам веселощі; цибуля відповідно сльози; сіль — подарує вам нещастя; чашка з простою водою — ваше життя ніяким чином не зміниться.

Ворожіння на Різдво на сірниках
Берете сірникову коробку, витягаєте два сірники, з боків коробка виставляєте сірники і підпалюєте. Якщо згорілі головки будуть звернені один до одного, значить, пара буде разом.

Ворожіння на вікнах
Одне з самих найпростіших ворожінь. У вечірній час вийдете на вулицю, станьте спиною до вікон, задайте своє питання чи бажання, поверніться і порахуйте, скільки буде світяться вікон. Якщо кількість буде парна — відповідь буде «так», якщо не парна — відповідь «ні».

Ворожіння на Різдво за книгою
Для цього гадання, ви повинні взяти будь-яку велику книгу, загадати номер сторінки та рядка. Потім розкрити книгу на потрібному вам місці і прочитати, а потім розшифрувати ворожіння.

Вдалих ворожінь на Різдво і не забувайте про те, що можливо не все треба знати, адже життя цікаве через свою непередбачуваність.

За матерілами: lenta.kh.ua