Прості ворожіння на Різдво. Різдвяні гадання

ворожіння на Різдво Сьогодні, 6 січня, сезон ворожінь офіційно оголошується відкритим. Саме в період від Святвечора до Водохреща дівчата з часів Давньої Русі збиралися групками, щоб зазирнути у своє майбутнє. Ми пропонуємо вам підбірку ворожінь без радикальних, типу «зачинися в лазні в темряві й на самоті», а також «обійди церкву опівночі 12 разів». Наша добірка носить більше розважальний характер і підійде для будь-якого канікулярного девічника або вечірки.

1. Ворожіння на Різдво на папері. Візьміть будь-яку ємність з невисокими краями, підійде, наприклад, тарілка, і по черзі мнеться і підпалюйте папір. Тінь, яку відкине саме ваша купка попелу, і буде пророкуванням на рік.

2. Ворожіння на Різдво на склянках. Приготуйте 7 однакових стаканів і «начинку» для них: кільце, монету, хліб, сіль, цукор, цибуля і воду. Після цього накрийте їх шматком непрозорої тканини і по черзі тягніть склянку. Після виявлення того чи іншого предмета на дні переходите до тлумачення. Кільце віщує весілля чи нові відносини, монета — багатство, хліб — достаток, цукор — веселий рік, цибуля — розлади, сіль — нещастя, а вода не віщує особливих змін. Якщо ви плануєте провести таке ворожіння на вечірці, то ми радимо вилучити зі списку цибулю і сіль, щоб раптом не почати вірити в істинність таких передбачень.

3. Ворожіння на Різдво — лиття воску. Для цього згодяться таз із холодною водою, ложка і дві свічки. Розламайте одну свічку на дрібні шматочки і розтопіть над іншою свічкою, потім вилийте вміст в холодну воду і проявіть фантазію.

4. Ворожіння на Різдво — 12 бажань. Наріжте 12 тонких смужок паперу, щоб умістити туди свої 12 бажань на майбутній рік. Після того, як впораєтеся із завданням, кладіть отримані згортки під подушку, а на ранок витягніть три і чекайте їх виконання.

За аналогією з цим ворожінням можна замість бажань написати 12 чоловічих імен, а на ранок витягнути одну, два або три (залежно від ваших особистих переваг!) папірця і бути повністю готовою до зустрічі з судженим, ім’я якого починається на яку-небудь з букв алфавіту.

5. Ворожіння на Різдво по книзі, фільму або телепередачі. Отже, задайте питання яке вас цікавить, у випадку з книгою задумайте номер сторінки та рядка, назвавши розташування (зверху / знизу). Даний рядок і буде відповіддю. У вік технічного прогресу ворожіння помітно модифікувався, але головне — рандомний пошук відповідей на будь яке ваше запитання — залишився, тому можна шукати відповіді і на екрані — після сформульованого питання включайте будь-який канал і слухайте, що скажуть медійні персони, цілком імовірно, що вам попадеться реклама.

Але загалом пам’ятайте, що ворожіння то лише спосіб розважитися у різдвяну ніч, а тому саме головне вірте у краще і воно обов’язково настане.

Оставьте комментарий