У Великобританії таємно зняли дев’яту частину фільму «Гаррі Поттер»

У Великобританії таємно зняли дев'яту частину фільму «Гаррі Поттер» До зйомок чергової серії найприбутковішої кіноепопеї в світі приступили в англійському графстві Хартфордшир. На кіностудії повним ходом йдуть секретні зйомки дев’ятого за рахунком фільма про Гаррі Поттера.

Але шанувальникам потерріани рано радіти, оскільки це буде не повноцінний фільм, а короткометражка, яку не покажуть у кінотеатрах. Кіно знімають для показу в декількох тематичних парках. Один з парків «Чарівний світ Гарі Поттера» знаходиться у Флориді, а два інших будуються в Каліфорнії і Японії. Парк в Каліфорнії відкриють у 2014 році, а в Японії — у 2016 році.

Сюжет «дев’ятою» частини нового фільму не розкривається. Відомо лише, що на знімальному майданчику нового фільму була помічена актриса Хелена Бонем Картер, яка грала Беллатріса Лестранж. Зйомки тривали набагато менше, ніж повнометражних стрічок, але все ж були дуже інтенсивними. Всі актори були раді знову зустрітися на майданчику. Адже серія фільмів про Поттера створювалася протягом 10 років і вони встигли здружитися.

Всього кіноепопея налічує вісім частин — остання їх «Гаррі Поттер і Дари Смерті: частина 2» вийшла в минулому році. Всього фільми про Гаррі Поттера заробили 7,7 мільярда доларів у світовому прокаті і увійшли до списку 50 найприбутковіших фільмів в історії кінематографа.

Оставьте комментарий