Передчуття кінця світу, який має настати 21 грудня

Передчуття кінця світу, який має настати 21 грудня У старі часи до кінця світу готувалися біль ґрунтовно. Але в метушливе XX століття нам так часто його пророкували дарма, що народ розучився змінювати свої плани. 21 грудня — виняток. Це пророцтво освячено авторитетом стародавніх майя. Про них середньостатистичний українець мало що знає, але апріорі поважає. Тому до 21-го грудня готуються серйозно. В Інтернеті йде голосування за кращий сценарій апокаліпсису. Центральний телеканал збирається вести прямий репортаж з бункера. Багато компаній призначили новорічні корпоративи на 20-те, щоб під кінець світобудови не залишитися без свята і зустріти світовий катаклізм у всеозброєнні — ситими і п’яними.

І все ж я вважаю неправильним покірно чекати кінця світу, не намагаючись його запобігти. Тим більше що я, здається, знаю засіб. Його ще шість років тому підказали людству активісти пацифістської організації «Оголені свідки» подружжя з Каліфорнії Донна Шіен і Пол Рефелл. Це ті самі хлопці, які з початку 2000-х влаштовували антивоєнні акції, викладаючи композиції з оголених тіл.

Однак по порядку. У 2006-му світ був на межі війни між США і Іраном. Американська армада рухалася в Перську затоку. Донна і Пол запропонували оригінальний засіб запобігти війні і взагалі змінити енергетичне поле Землі, додавши в нього позитивної енергії, назвавши це «глобальним оргазмом». Вони закликали населення планети одночасно зайнятися сексом в день зимового сонцестояння, 22 грудня, коли, за віруваннями майя, настає оновлення всього сущого, і в момент оргазму подумати про щось хороше, наприклад про мир і співробітництво. І тоді, мовляв, потужний потік найсильнішої людської енергії — оргазмічний, доповнений благими намірами, — знизить рівень насильства, страху і ненависті в усьому світі.

У XXI столітті займатися сексом безідейно стало якось несучасно, а правильно робити це в ім’я чогось хорошого. На слуху еротико-екологічні акції організації Fuck for Forest, та й нашої доморослої групи «Війна». Шіен і Рефелл пішли далі, підвівши під свою акцію наукову основу. Вони зробили її частиною міжнародного проекту «Глобальна свідомість», в рамках якого вчені вивчають вплив думок і емоцій на роботу тонких фізичних приладів.

На сайті «Глобальний оргазм» були розміщені інструкції, де, коли і як треба отримувати оргазм, щоб досягти ефекту. Ідея припала до смаку багатьом людям з різних країн. На сайті російських ентузіастів я прочитав: «Ми висадимо ноосферу російським оргазмом. Ми покажемо, що таке насправді Russians are coming!» Перший «сеанс» відбувся 22 грудня 2006 року і, як стверджують вчені, викликав-таки деякі відхилення в роботі генераторів випадкових подій, розставлених по всьому світу. У наступні роки акцію проводили 21 грудня. Остання запланована на 21 грудня 2012 року, день кінця поточної ери і зародження нової.

Особисто я закликаю всіх читачів приєднатися. Вдари об’єднаною енергією по кінцю світу і запобіжимо його! А якщо ні, хоч зігріємося. Треба тільки постаратися в потрібний час бути у формі…

Оставьте комментарий