Незважаючи на конфлікт з королевою, принц Вільям і Кейт Міддлтон прийняли рішення про ім’я своєї дочки

Незважаючи на конфлікт з королевою, принц Вільям і Кейт Міддлтон прийняли рішення про ім'я своєї дочки Принц Вїльям і Кейт Міддлтон дадуть для своєї дочки ім’я Єлизавета Діана Керол. Королівська пара прийняла таке рішення, незважаючи на супротив Єлизавети II.

Ім’я дівчинки, яка скоро народиться в королівській родині, стало компромісним. Ім’я Єлизавета, вибране для доньки Кейт Міддлтон і принца Вільяма, вибрано на честь британської королеви. Крім того, що Єлизавета — друге ім’я герцогині Кембриджської.

Друге ім’я Діана вибрано в пам’ять матері принца Вільяма, яка трагічно загинула в автокатастрофі в серпні 1997 року. Вибір імені породив скандал всередині королівської сім’ї: принц Вільям і Кейт Міддлтон хотіли назвати дочку Діаною, але проти цього виступила Єлизавета II. Британська королева, втомлена від слави принцеси Діани, не хоче, щоб в її родині з’явилася друга жінка, що затьмарює інших жителів Букінгемського палацу.

Третє ім’я Керол, яке буде носити правнучка британської королеви, дістанеться їй від мами Кейт Міддлтон.

Жодних коментарів від Букінгемського палацу поки немає. Швидше за все, офіційно ім’я буде названо тільки після народження дитини, очікуване в липні цього року.

Оставьте комментарий