Останні новини, що стосуються підготовки до поєдинку року — Повєткін — Кличко

Повєткін - Кличко Триває зворотній відлік хвилин до бою року між Олександром Повєткіним і Володимиром Кличком. До поєдинку залишилося трохи більше доби, а новини зі станів суперників продовжують активно надходити. Чемпіон світу Володимир Кличко, який носить прізвисько Доктор Сталевий Молот, днями уклав спонсорську угоду з українською компанією, чия діяльність більш ніж співзвучна його нікнейм. Вона спеціалізується на виробництві металургійної продукції, а саме труб і коліс для залізничного транспорту.

На цьому дружні відносини українського суперчемпіона з металом не закінчуються. Після прес-конференції, присвяченій майбутньому бою проти Олександра Повєткіна, один з присутніх у залі представників команди екстремальних бодібілдерів «Російські богатирі» подарував боксерові оригінальний презент — велику сковорідку, яку зігнув прямо на очах у іменитого спортсмена. Кличко оцінив гумор, заявивши, що, мовляв, «даремно зіпсували інструмент, він би згодився мені під час поєдинку».

Враховуючи значну серію перемог, яку здобув Кличко за останні роки, навряд чи хто-небудь з експертів у світі боксу може припустити, що для перемоги над Повєткіним Володимиру обов’язково необхідно мати при собі який-небудь важкий кухонний предмет. Такої ж думки дотримується і скандальний британський боксер Дерек Чісора, чиє ім’я раніше фігурувало в якості можливого секунданта Олександра Повєткіна. «Сумніваюся, що ця сутичка триватиме більше шести раундів. Ніхто не буде сперечатися з тим, що Володимир Кличко набагато вище класом, — стверджує Чісора. — Крім того, в українця колосальна перевага в досвіді участі в таких поєдинках. А у Повєткіна не було можливості зустрітися на рингу з противниками такого рівня. Так що я вважаю, що шансів у Російського боксера немає. Але в впевнений, що бій Кличко – Повєткін повинен бути цікавим».

Проте існують і інші, прямо протилежні думки, які можна почути з абсолютно несподіваних джерел. Німецький боксер Марко Хук, який у лютому 2012 року здобув дуже суперечливу перемогу над Повєткіним за очками, впевнений, що нинішній чемпіон світу в суперважкій вазі за чотирма різними версіями ще жодного разу не зустрічався з суперником рівня Російського Вітязя.

«Особисто я вважаю, що у Повєткіна дуже хороші шанси в бою проти Кличка. Багато абсолютно впевнені в тому, що переможе Кличка, — згадайте, з ким він боксував? З інвалідами! Його суперників підвозили до рингу на інвалідному візку, вони протягом декількох раундів отримували по голові, поверталися назад в коляску і їхали додому.

А Повєткін — це справжній боєць, і у нього дуже хороші шанси на перемогу, — заявляє Хук. — Я чув, що деякі порівнюють його з Тайсоном. І з цим я, мабуть, не погоджуся. Такі, як Залізний Майк, народжуються раз на тисячоліття, Майк був справжнім вбивцею, виходячи на ринг. Існує думка, що Володимира Кличка здатний побити тільки новий Майк Тайсон. Однак згадайте, які, м’яко кажучи, непрості у нього склалися поєдинки з Корі Сандерсом і Леймоном Брюстером. Ці боксери показали, як саме потрібно бити Володимира Кличка».

У п’ятницю відбудеться контрольне зважування бійців. Воно розпочнеться о 13.00 в московському ТРК «Атріум». Сам поєдинок пройде в спорткомплексі «Олімпійський» у суботу, 5 жовтня.

Оставьте комментарий