Заповіт Бориса Березовського може стати інформаційною «бомбою»

Заповіт Бориса Березовського може стати інформаційною «бомбою» Джерело який раніше працював у секретних структурах Росії, надало російським виданням інформацію про заповіт покійного російського олігарха Бориса Березовського і навіть представив оригінальний текст. Цей документ може бути вираженням останньої волі покійного.

Точки і пропуски означають прізвища та адреси, розкривати які до пори до часу не хочуть або не можуть, але розумна людина зможе відгадати легко про кого йде мова.

«Заповіт Березовського!

Я, Березовський Борис Абрамович (народився 23 січня 1946 Москва), який проживає у Лондоні, …, справжнім заповітом роблю таке розпорядження:

1. З майна, яке належить мені 1/2 (одну другу) частку в праві спільної власності на грошовий вклад з належними відсотками, що зберігається в … банку в м. Лондон на рахунку N 3 ****, відкритому на ім’я моєї дружини… , … заповідаю дочці — ****.

2. Житловий будинок з господарськими та побутовими будівлями і спорудами, що знаходиться в ****, заповідаю моїм іншим дітям ***** »

Далі йде інформація, яка ставить у глухий кут. Згідно їй, найближчим часом в російських і міжнародних ЗМІ повинна пролунати інформаційна «бомба».

«Покладаю на свого лондонського юриста обов’язок надати пресі і іншим ЗМІ через місяць після мого похорону повний пакет документів, що компрометують….»

Остання воля Березовського — «здати» інформацію про тих, хто насправді розтягнув країну. Імена, номери рахунків у банках і «скелети в шафі» конкретних політиків, на совісті яких — замовні вбивства, організація терактів у російських містах і загибель сотень людей… Обов’язок «доставити інформацію куди слід» Березовський, згідно з документом, поклав на свого адвоката.

У січні 2013 року я мав телефонну бесіду з … і розповів йому про своє бажання оприлюднити наявні у мене справжні документи про перераховані вище злочини.

Також я повідомив про наявність в моєму розпорядженні справжніх документах про таємні офшорні рахунки … у всіх офшорних зонах світу, які становлять у сумі колосальні цифри (понад півтора трильйонів доларів США)! Дані грошові кошти вкрадені у простих громадян Росії, і світ обов’язково і неодмінно повинен про це дізнатися! … передав мені запрошення … повернутися до Росії і обговорити в неформальній обстановці наявні у мене документи.

Я відмовився, і тепер мені здається, що … стежить за мною тут, у Лондоні. Тому я готовий до всього, і пишу цей заповіт в здоровому глузді і тверезій пам’яті, повністю віддаючи собі звіт у можливих наслідках.

Хочу відповідально заявити, що на здоров’я не скаржуся, ніколи суїцидальних нахилів не мав, не маю і не збираюся брати на себе такий гріх надалі. На мені і так гріхів чимало!

4. Все інше майно, яке до дня моєї смерті виявиться мені належить, у чому б таке ні полягало і де б воно не знаходилось, я заповідаю онукам *****.

5. На юриста **** покладаю також обов’язок поховати мій прах на цвинтарі м. Єкатеринбурга. Витрати з організації та проведення моїх похорону, зазначені в цьому заповіті, спадкоємці мають розподілити між собою порівну.

6. Виконавцем заповіту призначаю *****, який за моїм бажанням був присутній при складанні цього заповіту.

7. ***** Нотаріусом роз’яснено, що відповідно до ст. ***** Він не має права до відкриття спадщини розголошувати відомості, що стосуються змісту заповіту і вчинення заповіту. У разі порушення таємниці заповіту спадкоємці вправі вимагати компенсації моральної шкоди, а також скористатися іншими способами захисту цивільних прав, передбачених Англійським королівством.

8. Зміст ст. **** Великобританії мені нотаріусом роз’яснено.

9. Текст заповіту записаний нотаріусом з моїх слів і до його підписання прочитаний мною особисто у присутності нотаріуса.

10. Ця заповіт складено у двох примірниках, кожен з яких власноруч підписаний заповідачем. Один примірник заповіту зберігається в справах нотаріуса міста Лондон ***, а інший примірник видається ****.

Чісло_20.02.2013______________
__ Підпис заповідача: ______________
(Березовський Б.А.)

Оставьте комментарий