З’явилися нові подробиці скандального розлучення резидента «Comedy club» Гаріка Харламова і його дружини Юлії Лещенко

З'явилися нові подробиці скандального розлучення резидента "Comedy club" Гаріка Харламова і його дружини Юлії Лещенко Дружина Гаріка Харламова Юлія Лещенко, яку гуморист кинув заради відносин із зіркою серіалу «Інтерни» Крістіною Асмус, хоче відсудити у нього все майно.

Відома пара вже почала шлюборозлучний процес: 24 квітня в Люблінському суді столиці пройде перше засідання. У кинутої дружини, як передають інтернет-ЗМІ, є великі шанси отримати більшу частину майна зірки, адже він публічно залишив її заради Христини Асмус.

Гарік Харламов не так давно зізнався в твіттері, що зустрічається з актрисою Христиною Асмус, а також заявив, що кілька місяців не живе з дружиною. Проте пізніше він звинуватив пресу у брехні, заявивши, що не давав нікому ніяких коментарів з приводу свого особистого життя. Деякі вважають, що роман з Христиною Асмус — лише піар-хід для просування нового шоу Гаріка Харламова.

Те що Гарік Харламов пішов від дружини здивував близьких і колег зірки: резидент «Comedy club» завжди був зразковим сім’янином, тим більш несподіваною стала його втеча до дівчини, яка молодша за нього майже на 10 років.

Оставьте комментарий