Жанна Фріске, яка народила дитину 7 квітня, розчарувала публіку фотографією сина

Жанна Фріске 7 квітня в лікарні Майамі зірка шоу бізнесу Жанна Фріске народила сина. Поп-виконавиця, а також батько її дитини Дмитро Шепелєв виклали фото новонародженого на своїх сторінках в «Facebook».

Друзі та шанувальники, які чекали фото малюка, були дуже розчаровані: на знімку, який виклала в «Facebook» Жанна Фріске, видно тільки ручки сина. Обличчя дитини співачка вирішила поки нікому не показувати. Таку ж фотографію виклав на своїй сторінці і батько дитини Дмитро Шепелєв.

В даний момент на сторінці зіркової матусі вже більше сотні привітань. Сімейну пару привітали і знаменитості: захоплені відгуки залишили Ольга Орлова, Настя Калмановіч, Влад Соколовський і багато інших.

Як ми раніше повідомляли Жанна Фріске народила свого сина 7 квітня в клініці «Mount Sinai Medical Center», яка знаходиться в Маямі. Поп-зірка витратила великі гроші, щоб одна з найважливіших подій в її житті пройшла ідеально.

Найближчим часом Жанна Фріске не збирається повертатися до Росії. Вона разом зі своїми сином, якого ще до пологів вирішила назвати Платоном, повернеться в столицю у серпні. Зараз співачці надають активну підтримку її сестра і батьки, які спеціально до народження дитини приїхали в США.

Оставьте комментарий