Чому Анастасія Волочкова зам’яла скандал з Мєтодіє Бужора?

Анастасія Волочкова «Холодна війна» між зіркою і її партнером по телешоу «Дві зірки» на Першому каналі закінчилася примиренням сторін. А Мєтодіє навіть вибачився перед балериною. Гуляє чутка, що і скандал, і «світова» — не більше ніж піар. За коментарем ми звернулися до людини, яка з самого початку був свідком цієї історії — педагогу Анастасії з вокалу Вікторії Бєлової.

Вікторію називають «російським голосом Голлівуду». Вона — єдина учениця-росіянка педагога зі світовим ім’ям Сета Ріггз. Він викладав вокал Майклу Джексону, Мадонні, Барбарі Стрейзенд і багатьом іншим. Бєлова, у свою чергу, навчає вокалу по системі пана Ріггз багатьох російських зірок — у них гарна фактура, а вокал потрібно вдосконалити: екс-«ВІА-Гра» Віра Брежнєва, Анжеліка Агурбаш та інші знаменитості. Також Вікторія «лікує голосом»: займається вокалом з дітьми-інвалідами, сиротами. Анастасія Волочкова захотіла навчатися вокалу у Вікторії ще до запрошення на проект Першого каналу.

— Вікторія, так і не зрозуміло, що відбувається у знімальному майданчику. Одні кажуть: Волочкова та Бужор спеціально домовилися «сваритися і миритися» — ні про одну пару не говорять і не пишуть стільки, скільки про них. Протилежна версія: Мєтодіє насправді мучить Настю — йому або заплатили її недруги, або молдавський виконавець хоче просунути себе в Росії. Ваша думка?

— Я схиляюся до останньої точки зору: хоче просунути себе і свій талант. Все-таки Перший канал, дивляться мільйони. І у Мєтодіє дійсно дуже гарний голос. Але поводиться непривабливо по відношенню до Насті, некоректно, не по-чоловічому. Я пам’ятаю, як на зйомках першої програми хтось із членів журі (здається, Олена Василівна Образцова) сказала йому: «Не мікшується звук, навіть якщо у Насті не виходить, співай на всю силу. Він, мабуть, тому й намагався, Настю забивав.

— Такі чоловічі хамство і жлобство?

— У проекті, де важливо товариство, партнерство, таке ставлення неприйнятно. На зйомках минулої програми Настя розплакалася, хотіла піти з проекту. Вона хоче навчитися співати, чесно готується — відповідально, професійно. Сидить в машині, вчить слова. А тут таке ставлення. Музиканти з оркестру вже говорили: Мєтодіє, невже тобі важко поступитися жінці?! Приходив Микола Басков — вони заспівали тріо. Ось Коля як партнер показав Настю у вигідному світлі, не став випинати себе. За лаштунками, наскільки знаю, між Миколою і Мєтодіє відбулась чоловіча розмова. Про що говорили, я не знаю, але в підсумку Мєтодіє перед Настею навіть вибачився. Але як розвиватимуться взаємини в їх дуеті далі, не беруся прогнозувати.

— А ваш професійний вердикт: Волочкова буде співати?

— Так — всім ворогам на зло! (Сміється) І члени журі кажуть: Її майстерність зростає від програми до програми.

— Кажуть, є секрети для поліпшення голоси: пити сирі яєчні жовтки вранці, а перед виступом — 50 грамів коньяку для розігріву зв’язок.

— Дурниця! Головне правило: забути фразу «я не вмію співати, мені ведмідь на вухо наступив!». Кажеш собі: вмію, зможу! Знищення в собі комплексу меншовартості — перший крок до успіху. Другий: заняття з хорошим педагогом і працездатність.

— У проекті, окрім Мєтодіє, є ще один «злодій» — Лайма Вайкуле. Вона доводила до сліз Ольгу Кормухіну, Гліба Матвейчука і багатьох інших гідних учасників.

— Це правда — Лайма жорстка. Неприхильна до всіх. Думаю, це не пов’язано з проектом — швидше за все, якісь особисті проблеми.

Оставьте комментарий