Максим Галкін подарить на день народження Аллі Пугачовій вертоліт

Максим Галкін подарить на день народження Аллі Пугачовій вертоліт 15 квітня Алла Пугачова відсвяткує своє 64-річчя. Чоловік російської поп-діви збирається подарувати їй вертоліт.

Свято Алла Пугачова планує відзначити у підмосковній селі, де Максим Галкін побудував величезний замок у середньовічному стилі. На торжество, згідно багаторічної традиції, запросили найближчих друзів членів знаменитої родини.

Вибір подарунка для дружини, за відомостями ЗМІ, виявився для Максима Галкіна непростим. У неї вже є шикарна колекція раритетних автомобілів, найрозкішніші коштовності, а також слава, гроші і повага мільйонів шанувальників на всьому просторі колишнього Радянського Союзу.

Примітно те, що для вертольота вже готовий злітно-посадковий майданчик поруч з особняком, що говорить про те, що сюрприз Максима Галкіна був тільки для журналістів, а сама Примадонна знала про все заздалегідь.

Варто відзначити, що святкування дня народження Алли Пугачової приймає на російському телебаченні епічні масштаби, що в цілому відповідає розмаху особистості співачки: 15 квітня практично на всіх телеканалах йдуть передачі, присвячені зірці шоу бізнесу.

Оставьте комментарий