Секс-бомба Шерон Стоун святкує 55 років!

Sharon Stone 10 березня виповнилось 55 років головній голлівудській секс-бомбі Шерон Стоун (Sharon Stone). І здається, що в тому віці, коли російські жінки виходять на пенсію, у Шерон життя тільки починається!

Шерон Стоун виросла у великій сім’ї на північному заході штату Пенсільванія, де пройшла шлях від касира в Макдонадьдсе до успішної моделі нью-йоркського агентства.

Критично оцінюючи свою зовнішність — а в дитинстві Стоун була тихонею в окулярах з товстими лінзами і потворним шрамом на шиї після падіння з коня — вона вирішила досягти успіху за допомогою інтелекту, вивчаючи підручники і в підсумку закінчила школу в п’ятнадцять років екстерном з блискучими результатами.

Коефіцієнт її інтелекту -154. Такий же був у Ейнштейна! Вчителі радили їй йти в науку, і вона збиралася вивчати хімію в університеті, але потрапила в страшну аварію: не впоравшись з керуванням, врізалась в дерево. Лікарі дивувалися, що вона взагалі залишилася жива, а один з них сказав: раз народилася під щасливою зіркою, то тепер зобов’язана стати зіркою. Ці слова запали Шерон Стоун у душу.

У 17 років Стоун, освітлила волосся, і зняла безглузді окуляри, так що всі побачили, які в неї чудові блакитні очі, перемогла в конкурсі краси «Міс Пенсильванія» і стала моделлю.

Вперше Шерон з’явилася у фільмі Вуді Аллена «Спогади про зоряний пил». У цьому фільмі вона грала німу красуню, на яку був кинутий недбалий погляд з поїзда. Після цього недоліку в ролях у неї не було, але вони не були видними. Лише наприкінці 1980-х років їй вдалося знятися в парі з Шварценеггером у картині Верховена «Згадати все» в ролі дружини-зрадниці. А пізніше «Основний інстинкт» того ж Верховена зробив загадкову жінку ідеалом краси.

Стоун була тричі заміжня, її останній чоловік — віце-президент і редактор газети «San Francisco Chronicle» Філ Бронштейн. До того моменту з’ясувалося, що Шерон не може стати матір’ю. Через два роки безплідних зусиль подружжя зважилися на всиновлення. У липні 2000 року вони взяли в будинок Роана. Жити б та радіти, але Філ ніяк не міг змиритися з тим, що дружина відсунула його на другий план, приділяючи більшу частину часу маляті.

— Жінкам важко часом приділяти рівну увагу і чоловікові, і дітям. Я вирішила з цієї композиції викреслити чоловіка — говорила Шерон після розлучення

Через рік вона всиновила ще 2 хлопчиків. Основний інстинкт поступився місцем материнському. Тепер Шерон — мати трьох синів, у яких душі не чує!

— Діти змушують нас інакше поглянути на світ. Я не мріяла про материнство до сорока, а потім виявилося, що це моя найкраща роль! Завдяки моїм хлопчакам я граю то Кінг-Конга, то Франкенштейна. У кіно мені вже точно такого не запропонують! — Сміється Стоун.
Що ж, від душі бажаємо Шерон нових зоряних ролей і, бути може, нових дітей!

Оставьте комментарий