il Molino – смачно та корисно

il Molino – смачно та корисно Сімейний ресторан-піцерія, який знають і люблять багато ось уже 8 років — це il Molino. Це перший мережевий проект в Україні, де піцу готують в дров’яній печі. Мережа зараз налічує 16 піцерій і службу доставки. Відмінною рисою є той факт, що піцу готують відповідно до правил, викладених в італійському законодавстві. Тут трепетно ставляться до якості продуктів і активно стежать за тенденцією здорового харчування. Тому меню регулярно поповнюється піцами з цільнозернового борошна. Зверніть увагу: тут завжди раді бачити і дорослих, і маленьких гостей. Поки батьки відпочивають, малюки можуть пограти в дитячій зоні. Крім того, щонеділі о 12:00 проводять майстер-класи, де діток вчать готувати піцу. Також можна скористатись послугою доставка їжі на дім в Києві.

Інтер’єр
Невимушеність і затишок — це перші критерії, на які спиралися при розробці інтер’єру. Яскраві кольори вдало контрастують з пастельними відтінками. Доповнює картину наявність в інтер’єрі дерева, зелені і картин.
Але гордість ресторану — дров’яна піч, процес випікання в якій може побачити кожен гість, так як кухня відкрита.

Меню
Основа меню — традиційна італійська кухня. У ресторані серйозно підійшли до складових страв: сири, томати, спеціальне борошно для піци, ковбаси і оливкове масло везуть з Італії. Важливим фактором стало впровадження продуктів здорового харчування. Так в ресторані з’явилося цільнозернове борошно. Воно вважається більш корисним, адже в ньому мінімальна кількість вуглеводів, але багато клітковини, мікроелементів і вітамінів, які залишаються за рахунок особливого способу обробки зерна. Крім того, тісто на піцу настоюють не менш доби. Всі ці фактори дають в результаті легку, смачну піцу, після якої не відчувається тяжкості.

Якщо ви прихильник здорового харчування і стежте за фігурою — ідеальним вибором стане піца на тесті з цільнозерновий борошна Кватро Формаджі Росса (179 грн). Хрустка, золота скоринка, соус приготований виключно з томатів, а начинки було більше, ніж достатньо. Легка, але при цьому ситна.

Рекомендуємо також спробувати піцу Емілія Романья (195 грн). Як я встигла помітити, начинки в ресторані не шкодують — на цей раз було багато руколи і пармской шинки, яку доповнили пелюстки пармезану. Піца була не менше смачна, ніж попередня.

Як то кажуть, не піцою єдиною. У il Molino гостям також пропонують спробувати равіолі зі шпинатом і рікоттою. Їх подадуть з томатами черрі, руколою, пармезаном і кремом-бальзамик.

Напої
Меню досить лаконічно і містить тільки найактуальніші напої. Що стосується кави, тут ви можете замовити його також з мигдальним молоком.
Якщо хочете освіжаючий напій, моя рекомендація — лаймовий лимонад (33 грн). Кислинка помірна, замовляйте сміливо.
Крім класичних алкогольних позицій вам можуть приготувати кілька коктейлів на вибір. Наприклад, Ліллі рожевий грейпфрут (79 грн). Легкий і з ноткою гіркуватості.

Підсумок
il Molino продовжує радувати своїх гостей який рік поспіль. Приємно усвідомлювати, що тут завжди чекають і дорослих, і дітей, а крім цього — дбають про здоров’я гостей. Але головне, смак страв ідентичний в будь-який з піцерій мережі il Molino.
Більше інформації про заклад та контакти в каталозі: Il Molino.

Оставьте комментарий