Як убезпечити свою квартиру від злодіїв, пожежі і затоплення?

Як убезпечити свою квартиру від злодіїв, пожежі і затоплення? Щорічно в Києві відбувається до 5500 крадіжок, порядку 20 000 по всій країні. Існує дієвий спосіб убезпечити своє житло — система сигналізації з виїздом наряду охорони. Переглянути варіанти замовлення та встановлення такої системи можна на сторінці https://ohorona.info/home/. Злом — не єдине, від чого може захистити система: сучасні датчики стежать за витоком води, подачею електрики, задимленням — одним словом, за всім, що може нашкодити майну в разі надзвичайної ситуації. І якщо використовувати якісне рішення від надійного виробника, воно здатне практично повністю захистити квартиру.

Професійний злодій може зламати будь-який замок: питання тільки в часі роботи. Велика частина стандартних замків відкривається в лічені хвилини, злякати злодія може хіба що сусід.

Або сигналізація. Вона видає звуковий сигнал, який як раз може привернути увагу сусідів або відлякати злодія. Після спрацьовування сигналізації до квартири вирушає наряд охорони. Розуміючи це, злодій, швидше за все, нічого не візьме і піде з порожніми руками.

Навіщо встановлювати сигналізацію в квартиру
Ще один плюс сигналізації — додаткові функції. Наприклад, до системи можна підключити датчик затоплення. Це означає, що коли в квартирі протікає труба, власника оповіщає не затоплений сусід знизу, а диспетчер. Як результат, можна швидко перекрити воду і усунути неполадку. Або можна віддалено контролювати подачу електрики на кожну з розеток. А ще є системи фіксації задимлення: підвищилася температура або з’явився дим — викликаємо 101. Іншими словами, система попередить, якщо з квартирою щось не те, до того, як буде завдано непоправної або великий фінансовий збиток.

Оставьте комментарий