Що подарувати своїй дитині на Святого Миколая

Що подарувати дитині на Святого Миколая Вранці 19 грудня твій малюк насамперед загляне під свою подушку, адже там обов’язково має бути подарунок від Святого Миколая. Поради які тобі точно знадобляться.

Дарувати подарунки діткам трирічного віку до певного свята не має особливого сенсу. Однак якщо ти все-таки хочеш організувати для дитини невеличке свято, придбай для нього розвиваючу гру, книжку з яскравими картинками або набір для творчості.

Дітлахи молодшого шкільного віку по достоїнству оцінять іграшки, які допомагають реалізувати себе в якій-небудь майстерності, наприклад, в ліпленні. Хорошим вибором буде набір «Юний хімік», «Шиємо м’яку іграшку самі» або конструктор.

Дітям 11-14 років підібрати універсальний подарунок складніше — у хлопців вже багато захоплень, а також індивідуальних особливостей. Так що тобі краще уважніше придивитися до свого чада і зупинитися на сувенірі, який відповідає його інтересам. Наприклад, майбутньому футболісту сподобаються нові бутси, а столяру — набір інструментів.

Джерело: www.rivnist.in.ua

Оставьте комментарий