У Таїланді арештовано грабіжників згвалтувавших туристок з РФ

У Таїланді арештовано грабіжників згвалтувавших туристок з РФ Тайська поліція заарештувала трьох підозрюваних у пограбуванні та згвалтуванні двох російських туристок в курортному місті Паттайя. «Поліцейські зібрали багато доказів проти підозрюваних, включаючи фотографії та речі, які належали туристам», — повідомляє видання The Bangkok Post посилаючись на начальника поліції.

Один з підозрюваних — 35 річний чоловік — був арештований 1 січня після того, як поліція знайшла його зв’язок з вантажівкою, яку гвалтівники використовували 25 грудня, щоб викрасти росіянок. Арешт був проведений після того, як поліція провела рейд в одному з будинків району Бан Ламун провінції Чонбурі. Поліцейські діяли за наводкою, згідно з якою синій вантажний автомобіль (пікап), використаний в злочині проти жінок, був припаркований біля одного з будинків в Бан Ламуне. Власником вантажівки виявилася дружина заарештованого 35-річного підозрюваного. Він дав свідчення поліції. Це призвело до арештів його двох спільників — чоловіків 20 і 32 років, повідомляє поліція.

Російські жінки розповіли поліції, що вони були викрадені і кинуті в пікап трьома чоловіками вранці 25 грудня. Це сталося, коли вони йшли в свій готель після святкування Різдва. Росіянки заявили, що викрадачі доставили їх в лісопаркову зону поблизу водосховища за межами Паттайї. Там їх пограбували і згвалтували, погрожуючи ножем та пістолетом.

Оставьте комментарий