Став відомий страшний діагноз Валерія Золотухіна

Став відомий страшний діагноз Валерія Золотухіна Після госпіталізації російського актора й художнього керівника театру на Таганці Валерія Золотухіна відкрилися нові подробиці його тяжкої хвороби.

У понеділок, 11 березня, стало відомо, що відомий актор і художній керівник Театру на Таганці частково паралізований: він не може говорити і рухатися.

Валерій Золотухін зараз перебуває в клініці під постійним наглядом лікарів. Незважаючи на те, що Золотухін знаходиться у свідомості, його частково паралізувало.

Акторові була зроблена томографія, що дозволило медичним працівникам переконатися в тому, що важка хвороба завдала нищівного удару по центральній нервовій системі Валерія Золотухіна.

«Актор перебуває у свідомості, однак практично не рухається і не може вимовити ні слова», — розповіли лікарі.

Після того, як лікарі, незважаючи на важкий стан Валерія Золотухіна, дозволили його дружині Ірині Ліндт відвідати чоловіка разом з восьмирічним сином Іваном, вона розповіла, що художній керівник Театру на Таганці все чує і розуміє, однак не може сказати ні слова.

Нагадаємо, що днями Валерій Золотухін потрапив до реанімації у важкому стані, і про подальше стан його здоров’я поки ніяких прогнозів робити не доводиться. Відомо, що у зв’язку з важким станом Валерія Золотухіна у Театрі на Таганці був призначений новий художній керівник.

Оставьте комментарий