Світлана Світлична зізналася, що зраджувала чоловікові

Світлана Світлична В середині січня акторка Світлана Світлична потрапила до лікарні. Повертаючись додому з продуктового магазину, Світлана Опанасівна невдало впала і зламала собі руку і ногу. За станом здоров’я улюбленої артистки спостерігала багатомільйонна армія шанувальників її таланта. Відразу після її виписки з лікарні акторка розповіла про свій стан здоров’я. Виявилося, актриса не сумує і вже готується підкорювати нові творчі вершини.

— Відчуваю себе набагато краще, — зізналася нам Світлична. — Гіпс ще не зняли, але рука вже трохи працює. Я найбільше боялася операції: адже у мене був не тільки вивих, але і переломи. На щастя, обійшлося без хірургічного втручання. Зараз я вдома, виконую всі розпорядження медиків і сподіваюся, що вже зовсім скоро гіпс мені знімуть.

Згадуючи про випадок, який змусив її провести кілька тижнів на лікарняному ліжку, Світлана Опанасівна досі не може зрозуміти, як вона впала.

— Вийшло все настільки несподівано, що я не змогла навіть нічого зрозуміти, — говорить актриса. — Я пішла в магазин за м’ясом, думаю, зараз приготую смачну вечерю. Але падіння змусило мене змінити плани.

Багато шанувальників тоді прийшли до висновку: Світлична стала жертвою пристріту. Адже незадовго до нещасливого падіння актриса брала участь в зйомках «Новорічного вогника». Світлана Опанасівна так хвацько запалювала з молодою співачкою і групою «На-На», що глядачі просто диву далися: 72-річна зірка «Діамантової руки» все ще у відмінній формі.

— Можливо, мене хтось і наврочив, — нарікає артистка. — Я ж відкрита і зовсім незахищена. Я дуже добра, тому мені можна зробити все що завгодно.

Про час, проведений у лікарні, Світлана Опанасівна згадує з теплотою. Зірці радянського кінематографа виділили окрему палату, де її постійно відвідували друзі.

— У мене в лікарні було так багато квітів! — посміхається актриса. — Одного разу друзі принесли так багато тюльпанів, що я вирішила їх роздати на весь поверх. Співробітники лікарні поставили їх на столах і підвіконнях, і аромат огорнув всю лікарню!

— Дуже люблю слухати музику, — зізнається актриса. — Коли в мене поганий настрій, вмикаю диски свого чоловіка. Коли була програма «Голос», я не могла натішитися. Думала: «О, сьогодні буде «Голос», і я ввечері зможу подивитися цю програму, помилуватися виконавцями, їх вокальними даними, тієї музикою, яку вони виконують». Як би мені хотілося, щоб у мене був диск з піснями з цього шоу.

А ось на світські тусовки Світлана Опанасівна ходити категорично відмовляється. Вирішила, що навіть після одужання на раутах з’являтися не буде.

— Я відмовилася від виходів на публіку, тому що там всякі Шаляпіни (актриса має на увазі співака Прохора Шаляпіна) бігають, — пояснює Світлана Опанасівна. — До мене вчора прийшла сусідка і каже: «Ти знаєш, Шаляпін знову на телебаченні оголосив: «Не розумію, через що на мене образилася Світлана Світлична». А як не образитися, якщо він — брехун! Один час я з ним спілкувалася.

Пам’ятаю, була на зйомках однієї програми в Волгограді. Він про це дізнався, прилетів і запросив поїсти раків. Я погодилася. Чесно кажучи, спілкувалася з ним через те, що розуміла, що зможу принести йому якусь користь у творчості. Адже у мене дуже гарний смак! Загалом, після цього він став говорити, що у нас з ним роман. Як я могла це терпіти, якщо у нас нічого не було! Мені навіть мама його дзвонила і питала: «Чому ви з моїм сином посварилися?». Я чесно сказала, що він — брехун. А вона у відповідь: «Розумієте, вас обдурили, це все чутки, він такого не говорив». Як не говорив? Я сама чула, як він віщав по телебаченню: «Ну і що, що в мене був роман зі Світланою Світличною?». Брехати можна було б, якщо б мене вже не було на цьому світі, як Люсі Гурченко. Але я-то жива! І він може зі мною зустрітися. То він приписує собі роман зі мною, потім у нього Лєна Леніна була, Аллєгровій заміж пропонував. Але я думаю, у нього насправді нікого не було. Після цього я перестала ходити на світські заходи, зрозумівши, що є такі хлопці, які можуть оббрехати.

Разом з тим Світлична не приховує: чоловічою увагою вона не була обділена ніколи. І донині до неї в гості приходить багато шанувальників.

— Зі мною хочуть багато дружити, і мені це подобається. Причому молоді хлопці. Ось всі кажуть: дружби між чоловіком і жінкою не буває. А я з цим не згодна: буває, і ще яка! Я тому приклад. У мене ні з ким не було романів в останні роки. Вже дуже давно я навіть не знаю, що це таке. Але в моєму будинку часто бувають чоловіки, в тому числі і молоді. Я їх прошу з технікою розібратися, ми обідаємо. Я хвалюся, як готую борщ, як я можу накрити шикарний стіл.

Ми не могли не поцікавитися у актриси, як вона ставиться до величезної кількості розлучень. За словами сексологів, найчастіше шлюби розпадаються через зради. Але Світлана Опанасівна вважає, що до походів наліво потрібно ставитися філософськи.

— Я вважаю, зраду потрібно прощати. Чоловікам цікаво, наскільки різними бувають жінки, а жінки хочуть дізнатися чоловіків. Після того як мені виповнилося 72 роки, я до зрад стала ставитися спокійно. Якщо говорити про мене, то я своєму чоловікові Володі зраджувала, а він, мені здається, ні. Ось і все.

Гіпс зірці вітчизняного кінематографа знімуть вже в самий найближчий час. Світлана Опанасівна вже будує творчі плани. Мріє знову зануритися в роботу, вже маж благо цікавих пропозицій.

— Сьогодні мені привезуть новий сценарій, — ділиться творчими планами актриса. — Я вже думаю: добре, що я за час, проведений у лікарні, схудла, не потрібно буде спеціально для ролі сідати на дієту. Відомий фотохудожник Аслан Ахмадов, який ще з Люсею Гурченко працював, пропонує зробити нову, як він каже, карколомну фотосесію. Я готова. Дуже рада, що до мене ставляться як до жінки, яка цікава у творчості. А мені цікаво з ними працювати, цим я змушую себе триматися в формі і ніколи не сумувати!

Петро Бєлов

Оставьте комментарий