Микола Агурбаш: Я досі повністю утримую Анжеліку

Найбільше в житті він любить ковбасу і Анжеліку Найбільше в житті він любить ковбасу і Анжеліку

За гучним процесом розлучення співачки Анжеліки і «ковбасного короля» Миколи Агурбаш стежить уся країна. Вони постійно сваряться і скандалять, однак в інтерв’ю Микола Георгійович зізнався, що досі вважає Анжеліку головною любов’ю свого життя.

— Чому ви сьогодні без нової коханої Ольги?

— Ольга не публічна людина і знаходиться в положенні, їй не хочеться нікуди ходити. — Миколо Георгійович затягнувся сигарою. — На вечірках я їм мало і тільки ті страви, які найбільше подобаються. Щоб знати потім, чим отруївся!

— Ваша подруга вагітна. Знаєте, хто народиться?

— Поки що ні. Ми з Ольгою нещодавно повернулися з відпустки. Чудово відпочили на Мальдівських островах.

— Вважаєте Ольгу головною любов’ю свого життя?

— Ні, найбільша любов у моєму житті — це Анжеліка. А Ольга — це друг, діловий партнер, мати моєї дитини. Ми розписуватися не будемо. Я вже для себе вирішив, що більше не буду одружуватися ніколи.

— Але ж ви говорили, що третя ваша дружина стане долею?

— Я багато чого говорив, це не збувається.

— Як ви ставитеся до слів Анжеліки Агурбаш на свою адресу? Вас ображають її вчинки?

— Мене ображає все, що вона робить останній рік. Але як я можу їй щось говорити, якщо пташка вилетіла з гнізда? Головне — не забувати, що все повертається бумерангом. Гарне посилаєш — гарне повертається, погане — погане.

— Анжеліка говорила, ви збираєтеся забирати у неї квартиру.

— Я чув. Вона зараз живе в моїй квартирі, як і жила. Оренду я не беру! Я плачу за комунальні послуги, це абсолютно безкоштовна для неї квартира. Я повністю оплачую її. Також даю грошей на витрати.

— Кажуть, ви знову збираєтеся зайнятися продюсуванням.

— Я боюся робити гучні заяви, у мене ж немає спеціальної освіти. Хоча для того, щоб стати продюсером, потрібні просто хороші організаторські здібності, які у мене є. Звичайно, мене тягне в мистецтво: люблю слухати і допомагати талановитим людям. Чому б і ні? Звичайно, це вже буде інший проект. Того, що було, вже не буде. З Анжелікою ми вже чужі люди.

Оставьте комментарий