Збірна України впевнено перемогла Польщу

Збірна України впевнено перемогла ПольщуЗбірна України впевнено перемогла Польщу У рамках відбірного турніру до майбутнього Чемпіонату світу з футболу 2014 року на варшавському стадіоні «Народовий» відбулася зустріч збірної Польщі з командою України, — повідомляє видання Актуальні новини.

Поляки виявилися більш ніж гостинні — рахунок 3:1 на користь українців.

Буквально в перші 7 хвилин матчу українці забивають один за іншим два м’ячі: відзначилися Андрій Ярмоленко та Олег Гусєв. Через хвилин 10 поляки змогли відповісти на таку серйозну заявку: на 18 хвилині Лукаш Пішчек повертає гол в українські ворота.

Але вже в самому кінці першого тайму гості змогли відновити гандикап в 2 м’ячі: гол полякам забиває Роман Зозуля, причому буквально «в роздягальню», на 45 секунді до закінчення першого тайму.

На жаль, таким плідним на голи видався тільки перший тайм. Після перерви, незважаючи на те, що в України було більше, ніж у Польщі, шансів забити гол, уболівальникам їх так більше і не продемонстрували.

З підсумковим результатом зустрічі — 3:1 — підопічні Михайла Фоменка мають шанси пробитися-таки на мундіаль-2014. Українці, набравши п’ять очок, піднімаються з п’ятого на третє місце в турнірній таблиці. Це місце вони ділять з поляками, але випереджають їх за додатковими показниками.

Сьогодні прикрий для українських уболівальників може бути тільки той факт, що опоненти збірної з верхньої частини таблиці — збірні Чорногорії та Англії — також виграли свої матчі (Молдова — Чорногорія 0:1, Сан-Марино — Англія 0:8).

Так що ці команди мають чималий очковий запас над Україною. З іншого боку, обидві збірні провели вже на одну гру більше, ніж українські футболісти.

Наступний матч збірна України зіграє 26 березня на своєму полі: в Одесі українська команда зустрінеться зі збірною Молдови.

Оставьте комментарий