Розшукуваний в Росії Сергій Мавроді об’явився в Індії

Розшукуваний в Росії Сергій Мавроді об'явився в Індії Засновнику фінансової піраміди «МММ» Сергію Мавроді тепер вже мало чесного відбирання рублів у російських громадян. Він задумав план відбирання рупій у індійських трудящих.

Поліція південного індійського штату Андхра-Прадеш офіційно через пресу закликає населення триматися подалі від фінансової схеми Mavrodi Mondial Moneybox, реклама якої заполонила місцеві сайти.

— Ми попереджаємо людей, щоб вони не брали участь в подібних схемах і не вкладали в них свої гроші, так як вони шахрайські і не приносять ніякого доходу, — заявив глава департаменту кримінальних розслідувань Т. Крішна Прасада газеті Business Standard.

Однак Мавроді не сумує і активно йде до індійського успіху. Не виключено, що через рік місцеві шанувальники «творчості» фінансиста будуть почитати його не менше, ніж меланхолійних священних корів або Крішну. Причому лаври другого нам здаються найбільш вірогідними.

Щоб долучитися до індійської версії «МММ» і потрапити на багато рупій, потрібно для початку принести Сергію Пантелеіч всього п’ять тисяч. Це в районі 90 доларів США. Тобто зовсім небагато. Вкладники «МММ-2011», пам’ятається, брали шестизначні кредити всім офісом і радісно несли їх доброму дядькові-благодійнику.

Дивно, що індійська поліція, на відміну від російської, розкусила підступні плани Пантелеіч (втім, він ніколи свою «пирамидальность» і не приховував), занепокоїлася його зазіханнями тільки зараз. Обкопуватися там він почав ще в серпні минулого року — тоді в місті Бхілайнагар пройшов з’їзд керівників «МММ». «Бхілайнагар, місто в Центральній Індії, що виросло в зв’язку з будівництвом за участю СРСР металургійного комбінату. Городяни дуже вдячні нам, так як завод дає багатьом робочі місця. Завдання з’їзду — донести до керівників «МММ» ідеологію системи», — повідомлялося з цього приводу на сайті піраміди.

Із замітки явно випливає, що він, Мавроді, задумав. Перше: місто багате і віднімати рупії є у кого. Друге: росіянам тут раді, а значить, ділитися рупіями будуть більш охоче. Третє: завдання з’їзду — пояснити адептам-аборигенам, як правильно схиляти населення нести рупії куди треба, а не у всякі там банки та інші місця зберігання. Так що передаємо привіт індійським громадянам, але настійно рекомендуємо їм поклонятися все ж своїм богам.

Оставьте комментарий