Друг Олександра Сєрова розповів про його важкий стан

Друг Олександра Сєрова розповів про його важкий стан Пригрозивши Олексію Чумакову розправою за пародію на шоу «Один в один» на «Першому» Олександр Сєров вигнав директора. На сайті артиста з’явилося повідомлення: «Колишній директор звільнений. Якщо ви маєте з ним справу — ваші проблеми».

— Та ні, ніяких проблем у нас з Олександром, — запевнив наше видання звільнений екс-директор Сєрова Федір Васін. — Просто тридцять років разом, не лише працювали, а й були кращими друзями. Мабуть, один від одного втомилися. Претензій, принаймні я, не маю. Зараз ми з ним не бачимося, я займаюся іншими артистами. Що до грубого напису на сайті, то це зробив не сам Сєров, а його нинішнє оточення.

У «нинішнє оточення» артиста від коментарів відмовилось. Але ось що нам розповів лідер групи «Містер Ікс» Віктор Грошев:

— Думаю, Сєров зараз переживає непростий час. Якось ми перетнулися на концерті, я запитав: «Саш, ти чому так мало виступаєш?». На що він відповів сумно: «Та кому я потрібен?» Стан апатії, депресії у нього тягнеться вже років зо два.

Якраз два роки тому від зірки пішла дружина, прихопивши з собою 3 мільйони. Співакові зараз дуже погано: жене від себе останніх близьких друзів. Чи витягне артиста з депресії і забуття нова команда? Хотілося б вірити.

Оставьте комментарий