Роза Сябітова прокоментувала інформацію про своє звільнення з шоу «Давай одружимося!»

Роза Сябітова Чутки про те, що «головна сваха» Роза Сябітова пішла з програми, курсують у телекругах вже другий тиждень. Подейкують, що пані, яка славиться непростим характером, посварилася з керівництвом «Першого каналу» і через це незабаром буде змушена піти з «Давай одружимося!»

Базікають, що на «першій кнопці» заміну Розі вже знайшли: новою «свахою» називають учасницю «Дому-2» Ірину Агібалову. Та нещодавно побувала на «Давай одружимося!» в якості подруги нареченої, і її участю в шоу залишилися задоволені. Кажуть, кандидатуру Агібалової схвалили і інші ведучі: Лариса Гузєєва і Василіса Володіна.

— Найцікавіше, що я перший раз про це чую! — Зізналася нам Роза Сябітова. — Хто це така — Ірина Агібалова? А що ви дивуєтеся, я ж не дивлюся «Дом-2»!

Роза запевнила Ukranew.com, що до реальності чутки не мають ніякого відношення. Вона продовжує працювати в «Давай одружимося!» і йти нікуди не збирається.

— Зйомки у нас йдуть повним ходом, — пояснила нам Сябітова. — Ми щільно працюємо, влітку у нас самий продуктивний період. Зйомки проходять двічі на місяць. Все дуже активно, і ніяких змін не передбачається. У нас відмінні рейтинги, цікаві програми.

Сябітова впевнена, що чутки розпускають недоброзичливці.

— Не знаю, кому не дає спокою моя персона і кому взагалі це потрібно, чесно кажучи, — зітхнула Роза. — Я можу відповісти тільки словами Омара Хайяма: «Про нас думають погано лише ті, хто гірше нас. А хто краще за нас, тим не до нас». Висновки робіть самі!

Оставьте комментарий