Дружина Миколи Караченцова посадила його в інвалідний візок

Дружина Миколи Караченцова посадила його в інвалідний візок На музичному фестивалі «Нова хвиля» у латвійському місті Юрмала у вільний від репетицій і концертів час артисти гуляли по торгових рядах центральної вулиці Йомас. Йосип Кобзон разом з дружиною Неллі вже за традицією заглянули в плодово-овочеву лавку.

Продавці знали про приїзд метра і заздалегідь підготували для нього презенти у вигляді різнобарвної консервації. Співак наполягав на покупці, але торговці ні в яку не захотіли брати гроші з улюбленого артиста. Незважаючи на пронизливий вітер, стійкий Кобзон нікому не відмовив ні в автографі, ні у фото.

Соліста групи «Чай вдвох» Стаса Костюшкіна ми помітили біля стенду з шкіряними виробами.

— «Треба купити Юлі (жінці. — Авт.) новий гаманець!» — Сказав він і придбав гаманець зі світлої телячої шкіри. І щоб у благовірної завжди водилися грошенята, поклав всередину купюру. Далі співак затримався біля бочок з соліннями.

Стас якраз наколов огірочок на вилку, коли побачив кореспондента нашого видання. «Смачно!» — Поділився він, після чого дістав фляжку і сьорбнув з неї. «Горілка?» — Запитали ми. «Самогон»! — Засміявся той. Всім відомо, що Костюшкін алкоголь не п’є. Хоча, спустошивши флягу, співак помітно повеселішав.

Олександр Буйнов купив валізу. Як з’ясувалося, вона потрібна йому для концертного номеру. Олексій Чумаков катався по набережній на самокаті, до сувенірів він залишився байдужий. На пляжі ми побачили і екс-солістку «Блестящих» Ганну Дубовицьку з півторарічною донькою. «Я щаслива, що донька побачила море!» — сяяла Аня.

В останній день фестивалю в Юрмалу приїхав Микола Караченцов. По місту народний артист пересувався в інвалідному візку. Супроводжували його дружина Людмила Поргіна і помічник. «Анітрохи не шкодує актора!» — хитали головами перехожі. Але колеги дії подружжя Караченцова схвалюють: все ж не вдома лежнем лежати.

— Тут гарне морське повітря, — розповіла нам Поргіна. — Ми з Миколою хочемо зустрітися з друзями і відпочити в санаторії. Вранці гуляємо по набережній і в сосновому лісі. Для пересувань на далекі відстані використовуємо коляску — так зручніше.

Оставьте комментарий