Мусульманські жінки хочуть подати на Юлію Волкову до суду

Юлія Волкова Знаменита співачка, екс-солістка скандальної групи «Тату» Юлія Волкова ось вже більше двох років пропагує іслам. Таке рішення, змінити віру, Юля прийняла усвідомлено і до цих пір не пошкодувала про свій вибір.

Однак жінкам Сходу зовсім не до душі така сестра. Вони обурені, що така відверта представниця жіночої статі пропагує іслам. Адже жодна мусульманка не може підняти очі на чужого чоловіка, а не те щоб танцювати в нижній білизні в оточенні напівголих чоловіків.

А поведінка Волкової? Вона зовсім не відповідає правилам пристойності, які шанують мусульманські дівчата. Жінки Сходу вважають, що такі особи, як Юлія Волкова не можуть бути ісламської віри. Вони ганьблять жінок мусульманок.

Мусульманські жінки пошуміли трохи в пресі — ні якого результату. Тепер вони рішуче налаштовані подати на Юлію Волкову до суду, тепер через суд вони мріють змусити співачку відректися від ісламу, не ганьбити їх віру. Якщо суд визнає винність артистки, то їй загрожує в’язниця до 3-х років і штраф 500 тис руб, а також громадські роботи. Так що перш ніж змінювати віру треба добре подумати, чи готова ти дотримуватися всіх канонів цієї релігії, щоб не ображати почуття віруючих.

Оставьте комментарий