Годинник у подарунок: прикмети та забобони

Годинник у подарунок Подарунки приємно і отримувати, і дарувати. А ось чи можна дарувати годинник? Для початку потрібно з’ясувати, які сформувалися навколо цієї теми прикмети. Годинники хоча і показують нам час, але цей самий час існує незалежно від існування годинників. А раз час знаходиться поза нашої влади, це не могло не породити забобони. Прикмета свідчить, що коли ви підносите комусь у подарунок годинник, то таким чином «включаєте» їх, і вони відраховують час життя тієї людини, яка отримала їх у подарунок. Якось не дуже приємно, погодьтеся.

Якщо ж дуже хочеться все-таки вручити такий подарунок, не соромтеся сказати одаровуваному, щоб він… сплатив вам. Звичайно, чисто символічно, навіть однієї монетки достатньо. Вважається, що таким чином ви демонструєте Всесвіту, що годинник були проданий, а не подарований. І можна не боятися, що будуть негативні наслідки, які передрікає прикмета.

Чи можна дарувати годинник коханій дівчині

Деякі ризикують, іноді дотримуючись неписаного правила, що дівчині підійде тільки годинник круглої або овальної форми. Мовляв, слабкій статі належить згладжувати кути.

Дарувати годинники жінці, яка вам дорога, не рекомендується, це може привести до розлуки. Проте інша прикмета говорить про те, що жінки не люблять говорити про вік, а, значить, і подарунок такий якось не доречний. А ще вважається, що дівчину, яка отримала в подарунок годинник неодмінно залишить залицяльник. Без видимих причин. Помічено, що і сама дівчина може покинути коханого.

Якщо жінка заміжня, подаровані годинки, за народними прикметами доведуть її до розлучення, а то і втрати чоловіка.

Але вихід є! Можна подарувати гроші, і дівчина купить «лічильник часу» сама.

Жінкам не рекомендується дарувати годинники коханим чоловікам

З подарунком годинника чоловікові також пов’язана особлива прикмета. А саме, якщо вони будуть отримані від когось із близьких родичів, наприклад, дружини, то він буде жити в родині тільки до тих пір, поки годинник справно йде. До речі, при поломці — відразу ж несіть їх в ремонт! До розлуки з коханою це також може привести. Вихід такий же: подарувати гроші (вже якщо милий їх візьме), і нехай купить їх сам.

Годинники в подарунок партнеру по бізнесу — гарна прикмета

Є, втім, і чимало прикладів того, що дарування годинника — це на краще! Наприклад, такий подарунок дуже поширений в бізнес-колах. Статусні годинник дарують своїм партнерам як знак майбутніх успіхів і дружніх довірчих відносин. Такі годинники можна придбати відвідавши інтернет-магазин IMIDGE.

Презентують годинник і в шоу-бізнесі, і в політиці. І нікому від цього погано не стало. Отримав у подарунок годинник від «Радіо Ватикану» і Папа Римський. А відомий актор Голлівуду Ніколас Кейдж навіть подарував годинник на весілля синові.

Виходить, з годинником пов’язані і погані, і хороші прикмети. Дотримуватися їх не завадить, оскільки будь-яка прикмета, навіть якщо ви заявляєте, що не вірите в неї, продовжує діяти, оскільки має величезну енергетичне підживлення від інших людей. Особисто для вас прикмета не працюватиме тільки в тому випадку, якщо ваш рівень енергетики настільки високий, що ви самостійно здатні притягувати різні події в своє життя.

Оставьте комментарий