Як відкрити машину, якщо ключ залишився всередині?

Сучасні автомобілі оснащені спеціальними блокувальними системами, які спрацьовують автоматично через деякий час після закриття дверей. Якщо ж у цей момент ключі залишились всередині автомобіля, то ситуація стає дуже неприємною для автовласника. Можна спробувати відкрити автомобіль самостійно або звернутися до фахівців, перейшовши за посиланням https://smartkey.com.ua/uslugi/avarijnoe-otkryitie-avtomobilya.

Причини, за якими двері можуть блокуватися:

  • При спрацьовуванні замка блокування дверей автомобіля автоматично замикаються.
  • Через збій в роботі автоелектрики.
  • Замикання сигналізації або розряджений акумулятор.

Розкриваємо автомобіль самостійно

Якщо Ви вирішили вдатися до самостійного відкриття заблокованих дверей автомобіля, то будьте готові до того, що можете пошкодити автомобіль. Не кожен автовласник зможе провести відкриття автомобільних замків за допомогою інструментів або підручних засобів. У деяких людей не вистачає терпіння, і вони просто розбивають скло. Потім шкодують про зроблене, дізнавшись його вартість.

Способи для відкриття авто можуть бути самими різними. Найпростіший — якщо під рукою є запасний ключ. Є й інший спосіб потрапляння всередину салону. Для його застосування знадобляться лінійка (металева), волосінь, дріт або міцна мотузка. Далі дотримуйтесь інструкції:

  • спробуйте опустити скло максимально вниз;
  • просуньте мотузку в щілину;
  • спробуйте зловити штирек запірного механізму двері і підтягнути його вгору;
  • потрапте в салон автомобіля.

Виконати подібну маніпуляцію вдається не кожному автовласнику. Тому багато хто воліє відразу викликати аварійну службу, співробітник якої допоможе розкрити дверний замок авто будь-яких марок за допомогою професійних інструментів.

Як викликати аварійну службу

Щоб зробити аварійне відкриття автомобіля, скористайтеся послугами професійних майстрів з компанії яка спеціалізується на цьому. Їх співробітники можуть розкрити замок на вітчизняних автомобілях або зарубіжного виробництва. Основним способом відкриття є використання спеціальних інструментів.

Оставьте комментарий