Від дошки до мозаїки: як вибрати постачальника пиломатеріалів

Від дошки до мозаїки Незважаючи на використання нових технологій в будівництві, класичний матеріал — дерево — нікуди не подівся. Більш того, останнім часом він почав відвойовувати своє місце під сонцем у скла і бетону. Заміські будинки, котеджі, ресторани, веранди і тераси, ремонт будинку і на дачі, включаючи елементи декору з натуральних матеріалів, — все це вимагає якісних пиломатеріалів. На ринку представлений широкий асортимент товарів в цій категорії: дошка обрізна з хвойних порід (сосна, кедр, модрина), суха дошка з цінних порід (дуб), бук, вільха, клен, береза), деревина екзотичних порід, шпон струганий і пиляний, терасна дошка, плити МДФ фанеровані, столярний меблевий щит, кромка з натурального дерева, абразивні і клейові матеріали, а також багато іншого.

Все це доступно на ринку як оптом, так і в роздріб. Оскільки у багатьох компаній пропоновані товари більш-менш схожі в плані вибору, в хід йдуть інші важливі характеристики, які можуть схилити вас до співпраці з тією чи іншою компанією. Нагадуємо, на що звернути увагу, щоб купити пиломатеріал вигідно і з кращою якістю.

Перший плюс — довга робота бізнесу на ринку. Добре, якщо у попередні роки сформувалася команда професіоналів і навіть певні традиції. Якщо компанія — зі своєю історією, тим більше зверніть на неї пильну увагу. Наприклад, Інтернет-магазин будівельних матеріалів orgplit.com.ua працює на ринку України вже тривалий час, довівши, що бізнесу можна довіряти.

Другий момент — відповідність матеріалів існуючим стандартам. Дуже тонкий момент насправді, оскільки стосується тих самих критеріїв якості. У нашому випадком ви можете бути впевнені, що весь процес відбору і виробництва матеріалів суворо контролюється. Кожна дошка буде надійно служити вам протягом довгих років.

Третій плюс orgplit.com.ua — багаторічні налагоджені зв’язки з кращими постачальниками, що гарантує низькі ціни на висококонкурентному ринку. Крім того, зверніть увагу, що всі пиломатеріали є в наявності завдяки великому складу, а постійним клієнтам надаються знижки.

Компанія не стоїть на місці і розвивається, пропонуючи своїм клієнтам нові види товарів. У їх числі — дерев’яна мозаїка. Таке оформлення надає будь-якій квартирі або будинку затишок і комфорт. При цьому кожен шматочок унікальний, утворюючи свій орнамент. В інтер’єрі ви ніколи не будете повторюватися.

Оставьте комментарий