Встигніть недорого купити квартиру в Києві

Встигніть недорого купити квартиру в Києві Столицю України заслужено вважають одним з найкрасивіших міст Східної Європи. Це великий діловий і фінансовий центр країни. Мегаполіс привертає все більше людей, саме тому Київ активно забудовується. Якщо ви коли-небудь мріяли купити квартиру в Києві недорого, то ця стаття для вас.

Кількість сучасний та комфортних житлових комплексів зростає з кожним днем, і знайти сумлінного забудовника буває важко. Якщо ви замислювалися над тим, щоб купити квартиру в Києві, то ціни на житло в новобудовах значно нижче, ніж на нерухомість вторинного ринку. Один з варіантів, де можна придбати квартиру в новобудові комфорт класу за доступною ціною, й головне від надійного забудовника, який працює на столичному ринку нерухомості не один десяток років — це ЖК «SVITLO PARK».

Це самодостатнє містечко, з продуманим внутрішнім і зовнішнім простором, де можна купити квартиру комфорт класу в Києві. SVITLO PARK знаходиться на правому березі Дніпра недалеко від станції метро Видубичі. Особливий комфорт проживання покупець отримає від наявності продуманої інфраструктури з дитячими садами, школами та супермаркетами.

Яку купити квартиру в Києві від забудовника недорого в ЖК «SVITLO PARK»

Новобудови від Київміськбуд мають ряд суттєвих переваг:

  • Будинки побудовані з застосуванням нових технологій і планувань: вони енергоефективні, а значить, можна економити на комунальних платіжках. Є зручні паркінги і новітні дитячі майданчики з відеоспостереженням. Для відпочинку ви знайдете місце під барбекю, лаунж-зону на алеї. У будинках є приміщення для зберігання велосипедів та колясок.
  • Купити квартиру в Києві в ЖК «SVITLO PARK» — означає отримати доступ до інфраструктури в міні-містечку. Вам будуть доступні: дитячі садки, школа, спортклуб, супермаркет, відділення банків, салони краси, кафе і багато іншого.
  • Київміськбуд має репутацію надійного забудовника з більш ніж 60-річним досвідом роботи. Їх проекти не раз вигравали престижні незалежні призи. Будівельна компанія зводить монолітно-каркасні будинки з утепленням фасадом для нового житлового комплексу.

Різноманіття планувань в ЖК СВІТЛОПАРК

У комплексі є житло від 28 до 127 кв.м. з незвичайною і продуманим плануванням. Купити квартиру в Києві з прекрасним видом на озера, Дніпро або парк досить важко. Але житло в новобудовах SVITLO PARK володіє такими плюсами, особливо порадує близькість метро.

Територія комплексу дозволяє жити серед однодумців завдяки наявності зручну інфраструктуру. Для мешканців доступні бігові та велосипедні доріжки. Спільно з сусідом можна вигуляти домашнього вихованця в спеціально відведеному місці.

Вибираючи новобудови Києва, важливо звернути увагу на репутацію компанії-забудовника. Часто тільки вона є гарантом правильно вкладених грошей в нерухомість. Знайшовши підходящий варіант, який влаштує по розташуванню, ціною і має необхідні умови, переконайтеся в надійності компанії-будівельника.

Оставьте комментарий