Call-центр — як гарний старт

Call-центр - як гарний старт Праця в компанії «Midas Telecom» була першим серйозним місцем мого працевлаштування після закінчення навчання в університеті. На даний момент можу стверджувати, що ті два роки в колективі call-центру компанії були добрим стартом та підготовкою до наступної роботи, отриманої після підвищення. Приваблювало те, що компанія молода, перспективна, стрімко розвивається та передбачається можливість кар’єрного росту. Мені запропонували працевлаштування в новому офісі, розташованому в центральній частині міста, та заробітну плату за підсумками співбесіди. Почавши працювати стало зрозуміло, що це добрі гроші для студента, на той час я був вже зарахований на заочне відділення міського вишу. Керівництво дуже заохочує тих, хто не зупиняється на досягнутому й намагається досягти більшого в житті, а саме здобувати освіту та працювати одночасно. Гнучкий графік оператора дозволяв мені мати достатньо вільного часу на навчання та різноманітні захоплення.

В офісі call-центру нашої компанії встановилася дружня атмосфера, що дуже важливо особисто для мене. Деякі з моїх колег до теперішнього часу залишаються моїми найкращими друзями, та коли ми працювали разом, відчувалося доброзичливе ставлення та теплий прийом. Окремо хочу подякувати за неупереджене ставлення й повагу прав кожного працівника з боку керівництва, справедливі критерії оцінки кожного співробітника. Також запам’яталися свята та корпоративні вечори, заздалегідь продумані та влаштовані компанією. Так склалося, що в офісі працюють в основному молоді люди та студенти, тому проводити час разом дуже весело. Коли з’явились непередбачувані обставини – у кожного в житті може таке трапитись – було приємно відчути підтримку керівників «Мідас Телеком» як то у фінансовому сенсі, наприклад, була можливість виплати грошей за роботу авансом, так і в плані отримання додаткових вихідних для вирішення особистих невідкладних справ, в моєму випадку так було з навчанням. Перший тиждень на робочому місці був найважчим, довелося звикати до напруженого режиму дзвінків, спочатку навіть переслідувало бажання піти. Але з часом все стало звичним, потрібно вчасно приходити, сідати на лінію та на перерві встигнути поїсти, бо ж трапляється забагато дзвінків. У залежності від проектів здійснював консультації клієнтів по акціях та продуктах, приймав заявки та виконував телефонні переговори-продажі.
Заробітну плату виплачують вчасно, за кожну виконану заявку отримував бонуси. Тим, хто зацікавлений у отриманні позиції оператора у колл-центрі, хотілося б порадити насамперед позбавитись від негативних очікувань та налаштуватися позитивно. Звісно, всі клієнти проявляють різне ставлення, деякі не можуть чітко висловити проблему, а інші можуть бути просто роздратовані самою необхідністю спілкування по телефону, траплялися випадки коли дзвонять просто подякувати. В будь-якому випадку людині приємно чути не роздратований голос, а відчути підтримку й готовність допомогти.
Ця робота – добрий старт для випробування себе!

Студент Харківської Національної Академії Міського Господарства, Сергій.

Оставьте комментарий