У Харкові стартувала акція по збору подарунків для дітей — сиріт

harkov Напередодні, 13 грудня, в торговому центрі на Олексіївці розпочалася благодійна акція по збору подарунків для дітей-сиріт і дітей з обмеженими можливостями

Відвідувачі супермаркету охоче відгукуються на заклик зробити новорічний подарунок для дитини з дитячого будинку і залишають в «новорічному» візку іграшки, фломастери, альбоми та інші необхідні і приємні речі. У перший же вечір волонтери Фонду зібрали повний візок подарунків! Акція триватиме ще три дні.

Місце проведення: супермаркет «Країна» (ТРЦ «Магелан»).

Час: 13-16 грудня 2012 р. з 14.00 до 21.00 в торгово-розважальному центрі.

Мета акції: зібрати подарунки для дітей з дитячих будинків та інтернатів, подарувати позитивні емоції дітям. Залучити громадськість до вирішення соціальних проблем, проявити участь у житті дітей-сиріт.

Суть акції: покупці торгового центру зможуть купити і залишити подарунок для дитину з дитячого будинку двома способами:

1. Купити і подарувати: придбати щось із списку передбачуваних подарунків (Канцтовари, шапочки, рукавички, розвиваючі ігри і т.д.) підписати, вкласти листівку для дитини і залишити у візку біля виходу з касової зони, де чергують волонтери Фонду.

2. Залишити грошову пожертву в скарбничку «Добро робити просто» для закупівлі відсутніх подарунків і фруктів для дітей.

Зібрані кошти будуть направлені на закупівлю подарунків для Зміївського дитячого будинку, Лозівськый школи-інтернату і Богодухівського дитячого будинку для дітей з обмеженими можливостями.

У відповідності з потребами і побажаннями дітей будуть куплені: іграшки, одяг (колготки, шапочки, рукавички), взуття (тапочки), засоби гігієни, канцтовари, рушники, фотоальбоми та інше.

Оставьте комментарий