Жорстоке вбивство у Харкові. Районного суддю і членів його сім’ї обезголовили

sud Жахлива подія трапилася сьогодні в Харкові. Невідомі жорстоко вбили і обезголовили чотирьох чоловік. Тіла загиблих виявили сьогодні близько 14:00 в квартирі в одній з багатоповерхівок на Московському проспекті.

Як повідомив начальник облуправління МВС Віктор Козицький, глава загиблої родини — суддя Фрунзенського районного суду Харкова Володимир Трофимов. Йому було 58 років. Разом з ним загинули його 59-річна дружина, 30-річний син і його 29-річна співмешканка.

На місце події виїхало міліцейське керівництво області, працюють оперативні співробітники. У прес-службі облуправління міліції розповіли — тіла в квартирі виявив 40-річний чоловік, близький родич загиблих.

Відкрито кримінальну справу за ознаками частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство. За такий злочин передбачено покарання від 10 до 15 років тюрми або довічне ув’язнення.

Начальник облуправління міліції Віктор Козицький заявив — в міліції розглядають ряд версій, у тому числі професійну діяльність судді.

Оставьте комментарий