Харківські кафе та ресторани не готові спрогнозувати наслідки заборони на куріння

Харківські кафе та ресторани не готові спрогнозувати наслідки заборони на куріння Харківські кафе та ресторани готові виконувати закон про заборону куріння, в той же час представники ресторанного бізнесу поки не можуть спрогнозувати, як він позначиться на розвитку галузі.

Як повідомили в арт-клубі «Корова», тут прогнозують скорочення числа відвідувачів у зв’язку з прийняттям цього закону. У клубі відзначили, що ставлення до закону в галузі в цілому — негативне.

У кафе «Наама Бей», який пропонує в числі послуг кальян, розповіли, що з 16 грудня заклад починає працювати як звичайне кафе-бар, без продажу кальянів. Представник кафе заявив, що вважає закон обмежує підприємницьку діяльність. У теж час він не зміг спрогнозувати, як позначиться заборона куріння на кількості відвідувачів.

У ресторані «Славутич-Шато», відзначили, що з неділі в закладі повністю забороняється куріння, зі столів приберуть попільнички. Представник ресторану зазначив, що проблема відвідуваності в зв’язку з забороною куріння буде однаковою для всіх закладів. У ресторані поки не планують обладнати спеціальне місце для куріння.

У деяких нічних клубах Харкова також вагалися спрогнозувати, як позначиться на кількості відвідувачів заборона на куріння, зазначивши при цьому, що більшість їхніх відвідувачів курять.

Нагадаємо, що з 16 грудня в Україні набуває чинності заборона на куріння в громадських місцях.

Оставьте комментарий