Як дешево відпочити в Новий рік-2013?

Як дешево відпочити в Новий рік-2013? Зрозуміло, що краще планувати Новий рік раніше, але не завжди виходить. Чи є шанс зараз купити більш-менш недорогі квитки на січневі канікули?

Що робити туристам, які тільки задумалися про новорічному відпочинку, радить Дмитро Горін, віце-президент Асоціації туроператорів:

— Перш за все порада на майбутнє: прагніть купувати квитки на сезон якомога раніше — за півроку чи навіть за рік. Якщо ж з якихось причин відпочинок ви можете планувати тільки зараз, не треба впадати у відчай.

Якщо вирішили летіти літаком, звертайтеся не до конкретних сайтів авіакомпаній, які можуть запропонувати дуже обмежений вибір рейсів, а до глобальних пошукових систем, які автоматично аналізують і підбирають для вас найвигідніші пропозиції — наприклад momondo.ru, aviasales.ru, skyscanner.ru. Подібних пошукачів в Інтернеті дуже багато, вони надійно працюють.

Якщо вирішили скористатися поїздом, шансів знайти щось бюджетне набагато менше. Квитки на потяги розкуповують за 45 (внутрішні переїзди) або 60 (міжнародні) днів. Знижок і спецпропозицій тут не буває.

Однак стежте все ж за сайтом РЖД — може бути, ближче до кінця грудня буде оголошено про додаткових поїздах на популярні напрямки.

Оставьте комментарий