Співачка Йолка названа самою стильною

співачка Йолка Відома співачка Йолка зараз знаходиться на піку своєї слави! Геніальний російський дизайнер В’ячеслав Зайцев впевнений, що секрет її успіху криється не тільки в хітових композиціях, які Ялинка сама пише, але й в приголомшливій зміні іміджу в останні роки.

Артистка на початку своєї кар’єри була «пацанкою», і ставлення до неї було, теж не серйозне! Однак, в один прекрасний день, Ялинка згадала, що вона жінка, і жінка дуже красива. У її гардеробі все більше стали переважати сукні та підбори.

Зайцев дав єдину пораду співачці, щоб вона намагалася уникати екстравагантних і занадто яскравих речей! А в усьому іншому, В’ячеслав Зайцев просто зачарований красунею Ялинкою, і зараз дуже часто в інтерв’ю говорить: «Чудова, обожнюю Ялинку. Дивний голос, дивний образ у неї, приголомшливий. Я вважаю, вона повинна одягатися суперсучасно. Без екстравагантності особливо, бо екстравагантність їй не підходить, тому що вона дуже стильна жінка, розкішна».

Одним словом, у Ялинки зараз все чудово! І красива, і талановита, і кращою співачкою в Україні стала. Тепер залишається лише чекати новин про щасливе особисте життя, яке співачка тримає в суворій таємниці.

Оставьте комментарий