Бурсак у важкому бою переміг англійця Ніка Блеквелла

The Tiger Український боксер — середньоваговик Макс Бурсак зумів перемогти англійця Ніка Блеквелла (Nick Blackwell) в головному бою турніру, що пройшов увечері 21 вересня в Харкові.

За підсумками 12 раундів Бурсак був визнаний переможцем одностайним рішенням суддів. Рахунок суддівських записок склав 114:113, 115:112, 115:112. В 4-му раунді після атаки Блеквелла Бурсак побував у нокдауні, але зумів швидко відновитися.

Нагадаємо, на кону зустрічі стояв титул WBA Continental.

Після поєдинку український боксер зазначив, що матч пройшов важче, ніж очікувалося.

«Я вперше побував у нокдауні, сподіваюся — і в останній раз. Але, слава Богу, відновився і довів бій до перемоги. Були навіть думки — пропущу ще, і все… Але зібрався і вистояв», — зазначив він.

«Пропустив правий боковий у скроню, втратив рівновагу, плюс удар поштовховий — і впав… Думаю, це технічна помилка, неуважність, від якої потрібно позбавлятися в в ході тренувань», — пояснив боксер.

На думку Бурсака, Нік Блеквелл — дуже важкий супротивник.

«Якщо хлопець буде займатися такими ж темпами, його чекає велике майбутнє. Він молодий, амбітний, — зазначив він. — А мені, у свою чергу, потрібно поїхати додому, відновитися, відпочити і провести величезну роботу над помилками» .

«Я відчував підтримку залу, було багато знайомих, родичів, київських уболівальників і харків’ян. Дуже вдячний Харкову за те, що прийшли і підтримали», — резюмував Макс Бурсак.

Оставьте комментарий