В Єгипті можна не тільки купатись, але й займатись яхтингом

В Єгипті можна не тільки купатись, але й займатись яхтингом Кожен турист бачить свій відпочинок нереально яскравим, красивим і незабутнім. Відсторонь від міської суєти і повсякденної зайнятості так хочеться відчути себе по-справжньому вільною і заможною людиною. Для тих, хто вирішив знайти попутників в Єгипет на море і бажає випробувати вищеописані відчуття, відмінно підійдуть прогулянки на яхті по Червоному морю.

Узбережжя Червоного моря просто чудово підходить для яхтингу. Однак не варто вводити себе в оману, оскільки яхтинг, під яким прийнято розуміти подорожі на яхтах з вітрилами, тут не є поширеним. Це пояснюється двома головними причинами. По-перше, політика осіб, керуючих державою, не спрямована на розвиток даного напрямку, а по-друге, тут немає необхідної для вітрильного яхтингу інфраструктури. Але не варто кидати ідею зустріти супутника до Єгипту у відпустку і скасовувати поїздку, адже практична відсутність вітрильних яхт з лишком компенсується експедиціями на моторних яхтах.

Вітрильних яхт в Єгипті дуже мало, а місцева влада впевнені в тому, що розвиток вітрильного яхтингу буде завдавати шкоди природним багатствам Червоного моря, в тому числі і настільки збереженим і шанованим тут коралових рифів. Якщо захочете підібрати супутника до Єгипту для туризму, то обов’язково обговоріть з ним можливість яхтингу, можливо ви захочете зайнятися цим спільно.

Моторні яхти дуже часто використовуються для організації подорожей по прибережній зоні Червоного моря і довколишніх островів. Це відмінний спосіб отримати насолоду від морської прогулянки по цілком доступній ціні. Вас чекає знайомство з дивовижною природою цих місць.

Каюти на моторних яхтах для тих, хто не займається дайвінгом, коштують трохи дешевше, тому якщо ви просто хочете зробити морську прогулянку без занурень з аквалангом, вам не треба буде витрачати зайвих коштів. Іноді тут можна зустріти і вітрильні яхти, проте вони, як правило, є власністю приватних осіб і в прокат не здаються. А вітрильні яхти, призначені для оренди, часом стоять просто надзвичайних сум.

За матеріалами: postironic.org

Оставьте комментарий