У салонах Great Wall діють знижки на автомобілі до 15 000 грн

Great Wall У період з 1 по 30 листопада в київських салонах офіційної дилерської мережі Great Wall буде діяти акція, в рамках якої автомобілісти отримають можливість придбати позашляховики Great Wall Н3, кросовери Great Wall М4 і Great Wall М2, а також седани Great Wall С30 за спеціальними цінами і доукомплектувати автомобілі бонусними аксесуарами *.

У момент придбання автомобіля витрати не закінчуються, адже нове авто потрібно укомплектувати різним обладнанням та аксесуарами. «Богдан-Індустрія» йде назустріч своїм клієнтам і пропонує всім, хто придбає новий Great Wall в одному з київських салонів у листопаді, бонус у вигляді зимового набору *.

Сталевий захист двигуна дозволить не побоюватися за цілісність картера і навісного обладнання двигуна, комплект гумових килимків допоможе тримати салон в чистоті і сухості, а фірмовий автонабір (включає знак аварійної зупинки, вогнегасник та інші корисні дрібниці) буде корисний у будь-який час року.

Бонусний набір стане приємним доповненням до спеціальних цін на найпопулярніші моделі Great Wall, дія яких продовжено до кінця листопада. Модель Great Wall яка найбільше продається, класичний седан С30, пропонується за спеціальною ціною 109 900 грн. (з урахуванням утилізаційного збору), при цьому економія покупця становить 8 100 грн. **

Седан комплектується економічним двигуном VVT з 5- ступінчастою механічною КПП. Потужність силового агрегату становить 97 к.с., в змішаному режимі он витрачає всього 6,9 л/100 км. Комплектація Comfort включає кондиціонер, аудіосистему з 6-ма динаміками, портами USB і AUX, електросклопідйомники всіх дверей і дистанційно регульовані дзеркала заднього виду. Корисний об’єм 510- літрового багажника можна додатково збільшити, склавши спинку заднього сидіння в пропорції 60 /40. Високий рівень безпеки підтверджено 5-зірковою оцінкою за результатами краш -тесту C — NCAP. Вже в базі встановлена пара передніх подушок безпеки, системи ABS і EBD, всі гальма — дискові. Молоді сім’ї оцінять наявність кріплень ISOFIX, а також дитячих замків задніх дверей.

Надійний і невибагливий позашляховик H3, укомплектований універсальними шинами Сooper Discoverer ATS (M + S), доступний за акційною ціною 165 600 грн. у версії Elite ***. Багата комплектація, надійний двигун Mistubishi і відмінна прохідність дозволять власникам Great Wall H3 відчувати себе впевнено в будь-яких ситуаціях. В арсеналі Н3 — повний привід і знижений ряд передач, значний дорожній просвіт (від 180 мм при максимальному завантаженні), системи ABS і EBD. Комфорт водія і пасажирів забезпечують клімат-контроль, електропакет з підігрівом бічних дзеркал, датчик дощу, задній парктронік і аудіосистема.

Молодіжний компактний кросовер М4 є сильним гравцем Great Wall в одному з найбільш конкурентних сегментів. Запам’ятовується дизайн, відмінне оснащення, що включає сучасну мультимедійну систему з сенсорним екраном, зональну камеру заднього виду, парктронік, повний електропакет і кондиціонер, значний 185-міліметровий дорожній просвіт, а також збільшена до 7-ми років гарантія, що вигідно відрізняє М4 від однокласників. Цієї осені до його переваг можна сміливо додати ціну 128 900 грн., яка дозволяє заощадити 8000 грн. **

Самобутній і неординарний кросовер М2, який є оптимальним сімейним автомобілем на кожен день, пропонується за ціною 123 900 грн., при цьому знижка становить 15000 грн. ** M2 вигідно виділяється на тлі конкурентів виразним, нарочито суворим дизайном. Пластиковий обвіс по периметру автомобіля не тільки надає йому мужності, але і дозволяє захистити лакофарбове покриття під час паркування на тісних міських стоянках, а також по дорозі.

Нагадаємо, що офіційні дилерські центри Great Wall, крім продажу автомобілів, також надають весь комплекс послуг з сервісного обслуговування автомобілів, проводять ТО і виконують кузовний ремонт.

Спеціальні ціни на автомобілі Great Wall, а також бонусний зимовий набір доступні в салонах офіційної дилерської мережі «Богдан Індустрія» в місті Києві.

* Кожен покупець нового автомобіля Great Wall в одному з офіційних салонів в м.Київ має право отримати бонусний набір, що включає в себе додаткове обладнання: захист моторного відсіку, автомобільний комплект Great Wall, комплект фірмових килимків. Оплата робіт з установки бонусного обладнання здійснюється за рахунок покупця і на офіційній СТО ТОВ «Богдан-Індустрія». Термін дії акції: з 01.11.2013 по 30.11.2013 р. Кількість бонусних наборів обмежена.

** Знижка на увазі зменшення регулярної ціни (2013 р.в.) на автомобілі Voleex C30 і Great Wall M4 і М2 на 8100 грн., 8000 грн. і 15000 грн. відповідно на період з 15.10 по 30.11.2013 р. Склад акційних авто обмежений.

*** Акційна ціна 165600 грн. поширюється на обмежену кількість автомобілів Great Wall H3 в комплектації «Elite» (2013 р.в.), діє з 15.10 по 30.11.2013 р. і передбачає придбання автомобіля, укомплектованого гумою для SUV Cooper Discoverer ATS (M + S).

Оставьте комментарий