Футболіст Сергій Ребров дав коментар з приводу ДТП за участю його дружини, в якому загинула вагітна жінка

Сергій Ребров дав коментар з приводу ДТП за участю його дружини, в якому загинула вагітна жінка На трасі біля бази київського «Динамо» сталося ДТП, в якій дружина футболіста і тренера Сергія Реброва протаранила автомобіль. Пасажир загинув, водій опинився в реанімації.

ДТП за участю автомобіля марки «Range Rover», за кермом якого перебувала дружина відомого футболіста і тренера Сергія Реброва, сталася напередодні пізно ввечері. 14 березня близько 22:00 позашляховик, який рухався по трасі у бік Києва, врізався у зустрічні «Жигулі».

Після лобового зіткнення пасажирка «Жигулів» померла на місці, а водій був доставлений в реанімацію. Як наголошується в пресі, дружина водія була на п’ятому місяці вагітності. Стан чоловіка оцінюється як важкий, тому поліція поки не може взяти з нього свідчення. Журналістам вдалося з’ясувати, що молоді кияни одружилися тільки місяць тому.

Як свідчить дружина Сергія Реброва Людмила, вона їхала по своїй смузі, коли раптом відчула сильний удар. Фізично вона не постраждала, але перебуває в шоковому стані.

Сергій Ребров незабаром прибув на місце аварії, а також дав перші коментарі пресі. «Людмила дуже переживає, їй боляче, це жахлива трагедія. На жаль, такі історії з ДТП у нас в країні не рідкість», — зазначив він, попросивши не влаштовувати галасу. Поліція поки розслідує всі подробиці події, проте вже досить впевнено заперечує провину дружини Реброва в події.

Оставьте комментарий