Кліп Діни Гаріповой на пісню «What If» викликав бурю серед фахівців і розколов ряди її шанувальників

Діна Гаріпова 15 березня Діна Гаріпова представила кліп до своєї пісні «What If», з якою вона збирається поїхати на Євробачення представляти Росію.

Зйомка кліпу на пісню «What If» Діни Гаріповой пройшла в Малому театрі у присутності 500 глядачів. Кліп виконаний у форматі концерту. «Ми пішли досить простим і банальним шляхом», — прокоментував цей варіант вирішення автор ідеї, глава Дирекції музичного мовлення Першого каналу Юрій Аксюта. Виконавиця вибрала для себе чорне плаття від російського виробника, як зазначила сама співачка, «a-la russe».

Пісня в кліпі, за задумом режисерів, повинна транслювати в глядацький зал емоції доброти і радості. Глядачі ніби заряджаються від виконавиці позитивним настроєм і в кульмінаційний момент встають і в єдиному пориві піднімають руки вгору. На сцені театру присутні тільки сама Діна Гаріпова і музиканти камерного оркестру, освітлені софітами.

Переможниця конкурсу «Голос» зізналася, що це — другий кліп в її житті. До цього місцеве телебачення Татарстану в рамках одного з фестивалів знімало колективний кліп з новорічною тематикою.

Кліп спровокував суперечки між її прихильниками. «Пісня шикарна! Кліп не сподобався!», — заявив один з користувачів «Youtube», сперечаючись з численними позитивними відгуками. Інші коментатори зазначають, що Росія знову не може представити нічого особливого.

Діна Гаріпова повідомила журналістам деякі подробиці свого номера: вона зазначила, що при виконанні пісні не буде танцювального супроводу і коротких спідниць. «У нас йде досить щільна підготовка до конкурсу — репетируємо, я намагаюся вжитися в текст, тому що він — головне в цій пісні», — розповіла вона.

Оставьте комментарий