Стало відомо як Ксенія Собчак відривалася до весілля

Це зараз відома телеведуча Ксенія Собчак перетворилася на пай дівчинку, а раніше, прийнявши не один келих розважальних напоїв, Ксенія Собчак видавала таке, що навіть у самих ярих тусовщиць і гуляк, волосся ставало дибки, і відмовляла мова. Кожен новий вихід Ксенії у світ закінчувався показовим виступом з запаморочливими п’яними танцями.

Стало відомо як Ксенія Собчак відривалася до весілля

Перебуваючи в товаристві своєї відомої мами Людмили, Ксенія намагалася грати в зразкову дівчинку — вона покірно виконувала всі мамині вказівки, знімалася в програмі і прямувала за мамою в ресторан, де теж намагалася поводитися належно. Але, варто було тільки мамі залишити доньку на самоті, у зіркової дівчинки спалахувала лампочка і вона починала чудити, та так, що це потім ще рік згадують.

Ксенія прилетіла зі своєю подругою Ольгою Слуцкер в нічний клуб, дівчата особливо не перебирали закладами, що ближче, то й підходить. Ледве переступивши поріг танцювального закладу, дівчата починали випаровувати спиртне зі швидкістю світла — понеслася…
«Ксюша танцювала такі еротичні па, що французи не могли звести з неї очей і весь час намагалися зрозуміти, що ж це за дівчина і чому вона так фривольно себе веде!» — розповідали очевидці. У такі моменти Ксюша більше була схожа на підлітка, який відірвався від деспотичних батьків, який по своїй молодості-дурості пускався в усі тяжкі, з кожним випитим келихом від світської левиці не лишалося й сліду.

Оставьте комментарий