Скандальне інтерв’ю Інни Жиркова було підроблене?

Скандальне інтерв'ю Інни Жиркова було підроблене? Є підстави припускати, що інтерв’ю Інни Жиркової, яке наробило багато шуму — піар-акція.

Хто раніше чув про Інну? А тепер її знає вся країна. Піарники Жиркової взяли на озброєння історію Свєти з Іваново. Згадайте: рік тому до іванівської студентки, що приїхала до Москви на мітинг, підійшов журналіст. Поставив кілька запитань. Світлана відверто тупіла. А на наступний ранок прокинулася зіркою. Тепер роз’їжджає по світських тусовках, посміхається з обкладинок і навіть готується до участі в новому шоу на «Першому каналі»… Автори ролика за участю Жиркової постаралися на славу — народ повівся на розводку. І виходить: що не Інна «дурепа», а всі ми, купився на цей прийом?

— Ролик за участю Інни — піар, — підтвердила відома московська красуня, модель, телеведуча, переможниця всеросійського національного конкурсу краси «Міс Росія-2002» і міжнародного конкурсу краси «Міс Європа-2002» Світлана Корольова. — Стільки галасу — автори цього і домагалися.

За нашими даними, зараз за дружину футболіста воюють два канали — планують взяти на роботу ведучою. І запросили зніматися в кіно.

Оставьте комментарий